این گزینه روی حالت auto بگذارید بهتر هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلش که به این قضیه ربط نداره . مثلا یه جا با تکون دادن موس سیستم روشن میشه و ...
با هایبرنت هم که کردم نشد
مگه میشه؟ چجوری هه قضیه؟ بایوس های 10 سال پیش گیگا ( AMI Bios) این قابلیت رو داشتن اما الان نه؟
راستی گزینه ی اول اش اگه لود پاور زیر 20 درصد بره ، میاره رو 20 درصد؟
سیستمم دارم باهاش کار میکنم و انگار زمان هایی که تو لود پایین هه مثلا وب گردی و ... یه صدایی از پاور میاد انگار مثلا پاور رو رو sleep گزاشته باشی و دوباره با تکون دادن موس سیستم روشن شه در این موقه پاور یه صدای خاص شبیه دور برداشتن بیشتر فن میده ، این جور صدا رو میده
البته تو لود بالا هنوز چندان این سیستم رو نزاشتم
برا همین قضیه هه؟
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 10-07-15 انجام شده است
این گزینه روی حالت auto بگذارید بهتر هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Rezasam1 (03-11-14), SajjadKhati (03-11-14)
|
والا من که نفمیدم اون گزینه تو چه حالت هایی کار میکنه . حتی رو هایبرنت هم گزاشتم اما کار نکرد . خاموش میکنم هم کار نمیکنه . میشه یکی بگه قضیه از چه قراره؟
خوب روشن که بزارم دیگه این قضیه برام کاربردی نداره . روشن هست دیگه ...
اون قسمت گزینه آخر هم خوندم اما ربطی به این قضیه نداشت
*MoJtAbA* (04-11-14), SajjadKhati (04-11-14)
پیش فرض شه
من دس نزدم اونو
من نمیبینم که صفحه بایوس شما رو .باید بگی فعال هست یا غیر فعالبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (04-11-14)
غیر فعاله
این گزینه برا چیه؟
تو دفترچه فادربردش نوشته که اگه فعال باشه سیستم رو نمیتونه بیدار و روشن کنه
نکنه منظورش اشتباهی موقعی که غیر فعاله
|
درستش اینه که غیر فعال باشه . با فعال شدن گزینه های WAKE UP عملکردشون رو از دست میدهند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PLATFORM POWER MANGMENT اون هم دیسیبل هست ؟؟
SajjadKhati (04-11-14)
ویک آپ که همین الانشم عملکردشو از دست داده هه
اونم آره غیر فعاله بصورت پیش فرض
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks